Adaugă
Publicitate

Prezentare

Vă propunem o incursiune în această artă spectaculoasă, prin descoperirea primilor pași în tehnica vitraliului, prin folosirea culorilor speciale, a benzilor de plumb autoadezive, aplicate pe placă de sticlă.
Această călătorie în lumea lumea vitraliului cuprinde 8 întâlniri a câte 2 ore fiecare (18.00-20.00), in fiecare joi, timp de 8 săptămâni incepand cu 15 februarie.
Pe durata celor 8 sedinte veți realiza 2 lucrări, prima cu subiect decorativ (geometric, floral, vegetal etc.), iar cea de-a doua, cu temă religioasă, după modele din vechi catedrale. Cursul se adresează și celor neinițiați în arta desenului, lucrându-se după șablon.

Prețul acestui curs este de 700 lei/persoană, iar toate materialele sunt incluse. Menționăm că suma se achită integral la începerea cursului.

Disponibilitate: 10 participanți

INSCRIERI: prin mesaj cu titlul "Curs Vitraliu" la adresa , împreună cu datele dumneavoastră de contact (număr de telefon și nume complet).

Atelierele sunt susținute de artiștii vizuali Victoria și Ioan - Aron Țăroi membri ai Asociației Culturale Artessentia, asociație aflată în Scheii Brașovului.

Contact

Organizator:

Asociatia Culturala Artessentia

Brașov, str. Ceahlau, nr. 2


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe