Adaugă
Publicitate

de la 18:00 Program complet

Atelier, curs

Artterapie Brasov

Artterapie Brasov

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1582 0

Prezentare

Acest atelier se adresează persoanelor care nu au mai participat la niciun eveniment organizat de Artterapie Braşov https://www.facebook.com/artterapiebrasov/

Ce este artterapia?

Artterapia este o formă de terapie expresivă care prin utilizarea tehnicilor artistice (pictură, desen, colaj, modelaj etc.) îmbunătăţeşte starea de sanatate emtională, mentală sau chiar fizică a celor implicaţi în procesul creativ.

Practic, artterapia are capacitatea de a scoate la iveala emoţii adânc ascunse într-o explorare de care mintea conştientă nu va fi niciodată capabilă.
Artterapia are rezultate extraordinare în managementul stresului, în stimularea creativităţii, echilibrare emoţională sau chiar în tratamentul adicţiilor şi a altor afecţiuni. Materialele artistice sunt mijlocul prin care se accesează subconştientul şi resursele lui creatoare.

Cui se adresează acest atelier?

Practic, oricui. Artterapia poate fi folosită de persoane diferite pentru lucruri diferite: poate fi folosită atat ca metodă de terapie pentru cei care trec prin perioade dificile din viată (depresie, anxietate, singurătate), cât şi ca formă de relaxare, de explorare a resurselor proprii, de dezvoltare a creativităţii, de dobândire a încrederii în sine etc.

De reţinut ca NU trebuie să ai talent la desen ca să participi la şedinţele de artterapie. Trebuie doar să îţi doreşti să te descoperi şi să ai curiozitatea de a te exprima folosind noi tehnici şi instrumente.

Nu trebuie să aduci nimic, vei găsi suficiente materiale aici.

Unde: strada Avram Iancu nr. 76

Durata atelierului: aproximativ 2 ore şi jumătate

Cost: acest atelier este GRATUIT

Facilitator: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Înscrierile se fac doar menţionând un număr de telefon, vârsta şi numele în mesaj privat pe Facebook sau pe email


Numărul de locuri este limitat!

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe