Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociaţia Culturală Artessentia şi Uniunea Junilor din Scheii Brasovului si Brasovechi ii invita pe copii, parinti sau bunici, la atelierele de arte si mestesuguri specifice zonei, organizate la Casa Junilor pe perioada vacantei de vara.

Ghidati de artistii de la Artessentia, Ioan si Vladimir Taroi, copiii au ocazia sa descopere arta modelajului in lut, sa experimenteze diferite tehnici de prelucrare a lutului, sa se familiarizeze cu instrumentarul specific si sa se bucure de atingerea unui material natural, cu valente benefice.

Atelierul se adreseaza in special copiilor peste 4 ani, dar atelierul nostru poate fi un bun prilej de a petrece timp impreuna, in familie.

Taxa participare: 25 lei - Sunt incluse materialele si uneltele necesare.

Pentru inscrieri, va rugam să transmiteţi un mesaj de confirmare fermă cu titlul "Inscriere atelier ceramica", pe email , care să conţină numele participantilor si un numar de telefon de contact.

Va asteptam cu drag!

Contact

Organizator:


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe