Adaugă
Publicitate

Prezentare

De 1 iunie toți copiii primesc daruri, însă undeva, într-un sat sau altul din Țara Făgărașului, există copii pentru care ghiozdanul atât de necesar pentru a merge la școală este doar un vis frumos.

Ne-am gândit ca în programul nostru de ateliere educative de la Casa Junilor să includem workshop-uri în familie, prin care, cu sprijinul dumneavoastră, să ne alăturăm unor cauze umanitare.
De aceasta dată apelăm la mărinimia dumneavoastră, pentru a susține proiectul umanitar Ghiozdănelul Călător. Proiectul are scopul de a strânge fonduri pentru ca la toamnă 35 de copii din zona rurală să poată merge la școală cu un ghiozdănel echipat complet.

Așadar, copii, părinți, bunici vă invităm ca de Ziua copilului, să facem împreună un dar simbolic pentru alți copii aflați în nevoie, petrecând împreună câteva ore relaxante, colorând mandale și ilustrații din cartea „Basme din Șcheii Brașovului și de pe alte Plaiuri Ardelene" sau împăturind hârtie prin tehnica origami.

Școala ar trebui să aibă întâietate într-o țară civilizată. Acolo unde sistemul dă greș, apar oameni inimoși cu vise mărețe, așa cum este Ana Borca din Făgăraș, inițiatoarea proiectului „Ghiozdănelul Călător", care ne va fi alături la acest eveniment.

Care sunt beneficiile acestor activități?
Ne relaxăm, ne dezvoltăm capacitățile de coordonare a ochilor cu mâinile, abilitățile de concentrare, lucruri care ne sunt necesare la orice vârstă, iar cel mai important, facem un bine.

Participarea la atelier se face în baza unei donații minime recomandate, de 10 lei.
____________________________
✒️INSCRIERI: prin mesaj cu titlul „Ghiozdanelul călător" la , împreună cu datele dumneavoastră de contact (număr de telefon și numele participanților) sau telefonic, la 0762633745.

Contact

Organizator:

Casa Junilor

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745


Contactează realizatorul articolului

Alexandra-Liana Stanescu

0762633745

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe