Adaugă
Publicitate

Prezentare

Ca alternativă de petrecere a timpului liber la sfârșitul acesta de săptămână, vă invităm să participați sâmbătă la atelierul de cusături pentru realizarea unei brățări tricolore, susținut de Antonela Lungu. Evenimentul face parte din seria atelierelor de arte și meșteșuguri uitate specifice zonei, organizate cu ocazia Zilei Porților Deschise la Casa Junilor, un spaţiu cultural, privilegiat prin poziţia sa in centrul Braşovului, dar deschis către comunitate, către partenerii Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi şi altor asociaţii care au nevoie de un cadru adecvat pentru organizarea evenimentelor culturale de calitate.

„Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi" este o comunitate care își dorește să contribuie la transmiterea și păstrarea în timp a motivelor tradiționale românești, săsești și ungurești din zona în care trăim.

Atelierul se adresează adulților și copiilor peste 10 ani.
Taxă participare promoțională: 20 lei.
În kitul de lucru regăsiţi tot ceea ce este necesar astfel încât să aveți nu numai plăcerea realizării lucrului manual dar și aceea de a purta o podoabă: punctul de lucru în format tipărit, materialul textil pe care se coase, acul, firele pentru cusut – roșu, galben și albastru și accesoriile metalice.
___________________________________
ÎNSCRIERI atelier: prin mesaj cu titlul „Atelier brățară tricoloră" la adresa , împreună cu datele dumneavoastră de contact (număr de telefon și nume complet). Veți primi un mesaj de confirmare a participării.
Detalii la 0741705382.

Contact

Organizator:

Comunitatea Motive tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi

Brașov, str. Munteniei, nr. 12, cod postal 500209

0741705382


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Prundului, nr. 1, et. 1

0763390289, 0762633745

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe