Adaugă
Publicitate

"Noua ne pasa!" - Consultanta gratuita pentru micii producatori de alimente din Brasov

Prezentare

"Noua ne pasa!" - Consultanta gratuita pentru micii producatori de alimente din Brasov
Sub aceasta deviza, Slow Food Brasov si Asociatia "Roadele Ramantului", in colaborare cu DSVSA, au inceput la Brasov seminarii gratuite pentru micii producatori de alimente.

  • noua-ne-pasa-consultanta-gratuita-pentru-micii-producatori-de-alimente-din-brasov-2
  • noua-ne-pasa-consultanta-gratuita-pentru-micii-producatori-de-alimente-din-brasov-4
  • noua-ne-pasa-consultanta-gratuita-pentru-micii-producatori-de-alimente-din-brasov-3

Conviviumul Slow Food Brasov si Asociatia „Roadele Pamantului", prin actiunile comune, duc la un nou nivel misiunea de educatie privind alimentatia, inceputa in orasul nostru. Ghidati de deviza Slow Food "Bun, curat, cinstit", cele doua organizatii isi propun de aceasta data sa perfectioneze producatorii, printr-o serie de seminarii la care le vor oferi consultanta specialisti ai ANSVSA, experti in tehnologia produselor alimentare si specialisti in marketing si branding. Seminarul de debut a avut loc la finele saptamanii trecute si a fost organizat in colaborare cu Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Brasov.

La eveniment au fost prezenti producatori locali de branzeturi, majoritatea acestora fiind participanti la Targul Slow Food, organizat lunar in Brasov. Subiectele discutate au vizat in principal aspecte precum respectarea normelor de etichetare si de igiena, procesul tehnologic adecvat producerii diferitelor tipuri de branzeturi traditionale. Micii producatori au aflat cum sa valorifice mai bine conceptul de produs traditional si cat de importanta este marca in cresterea increderii clientilor. Ei au fost consiliati de dr. Ioan Toderel – consilier la Serviciul igiena veterinara si epidemiologie din cadrul ANSVSA Brasov, dr. Punkosti Mihaly, seful aceluiasi Serviciu, d-na Daniela Paraschiv - director Chr. Hansen Romania, d-ra Catalina Vali Nicu si d-na Violeta Bozocea -reprezentantele Weizmann Ariana & Partners.

Initiativa organizarii acestor seminarii are ca scop imbunatatirea si standardizarea calitatii produselor comercializate de micii producatori locali, indeosebi a celor prezenti la Targul „Roadele Pamantului" din Brasov.

Seminariile pe teme de igiena si tehnologia de productie a alimentelor sunt destinate micilor producatori; acestea vor fi organizate pe parcursul anului 2011 de catre Convivium-ul Slow Food Brasov si Asociatia „Roadele Pamantului".


Etichete:

targ , ONG , seminar , asociatie , Slow Food , Roadele Pamantului , DSVSA

Informaţii suplimentare 233

Urmează în Braşov 6381

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe