Adaugă
Publicitate

In luna august s-a inregistrat un numar record la eliberarea pasapoartelor pentru 2010

Prezentare

Conform raportului de activitate pe luna august 2010, elaborat de către Serviciul Public Comunitar de Eliberare şi Evidenţă a Paşapoartelor Simple din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Braşov, vă transmitem principalii indicatori de activitate:

  • Total cereri paşapoarte primite – 4.738 (un număr record pentru acest an, raportat la perioada unei luni).

Pentru paşapoarte electronice au fost depuse 2.908 solicitări la ghişeele SPCEEP Braşov, iar 169 la sediile unor ambasade. Pentru paşapoarte temporare au optat 1.661 braşoveni.
Luna trecută a fost înregistrat un număr de 217 cereri de eliberare de paşapoarte din partea cetăţenilor români cu domiciliul în străinătate, prezentate la ghişeele din Braşov.

  • Cereri privind restabilirea domiciliului în România: 18.
  • În această perioadă s-a suspendat dreptul la liberă circulaţie pentru un număr de 24 persoane, iar 10 braşoveni au fost returnaţi în ţară în baza acordurilor de readmisie încheiate de România cu alte state.

„Luna august este perioada de vârf a activităţii SPCEEPS Braşov şi ne bucurăm că am reuşit să satisfacem toate solicitările în condiţii optime. În plus, pentru a veni în sprijinul braşovenilor, numărul de staţii de preluare imagini a fost suplimentat cu un nou aparat, astfel încât la nevoie s-a putut lucra cu patru ghişee în paralel. Acesta va fi folosit ori de câte ori va fi nevoie în perioadele în care creşte numărul de solicitări”, a declarat subprefectul Carol Ambrus.


Etichete:

Prefectura Brasov , evidenta pasapoartelor , SPCEEPS , pasapoarte

Informaţii suplimentare 233

Urmează în Braşov 6381

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe